Icon
Beräkna din månadskostnad. Välj lånebelopp och sedan återbetalningstid.
 •  
XO
x

BEHÖVER DU LÅNA PENGAR?

Halens Privatlån har hjälpt många.
Kan vi hjälpa även dig?

 

Använd kalkylatorn till höger för att räkna ut din månadskostnad. Klicka först på lånebelopp och
sedan återbetalningstid här bredvid.

Din månadskostnad
Nominell årsränta är f.n. 29,04%. Effektivränta beräknad på såväl 10 000 kr som 30 000 kr upplagt på 5 år är f.n. 33,23%.
Question
 • 12 / 1 år
  - €
 • 24 / 2 år
  - €
 • 36 / 3 år
  - €
 • 48 / 4 år
  - €
 • 60 / 5 år
  - €
o

LÅN UPP TILL 30 000 KR

Vi vet att man inte alltid kan förutse alla utgifter. Med vårt
lån har du möjligheten att låna pengar utan säkerhet och
utan avgifter.

 

Vi har hjälpt många, kan vi hjälpa även dig?

HALENS PRIVATLÅN - ETT LÅN UTAN SÄKERHET

 

Halens Privatlån är ett lån utan säkerhet från 1 000 upp till 30 000 kronor, med en avbetalningstid på 1 till 5 år. Vårt lån ger dig möjlighet att låna pengar till vad du vill, utan avgifter såsom uppläggningsavgift eller aviseringsavgifter. Bestämmer du dig för att betala tillbaka lånet i snabbare takt eller återbetala det i sin helhet, gör du det utan extra kostnad. Halens Privatlån erbjuder dig även möjligheten att utnyttja två betalningsfria månader per år, om du någon månad behöver lite extra. 

Ansok _om _lan

 

ANSÖK OM LÅN

 

Med vår enkla låneansökan i ett steg ansöker du om Halens Privatlån. Svar får du direkt på skärmen.

 

Blir din ansökan godkänd skickar vi hem ett låneavtal till dig som du ska signera och returnera till oss. Lånet betalas ut så snart vi har fått det signerade avtalet från dig.

 

 

Till ditt lån erbjuder vi Låneskydd, en försäkring som betalar ditt lån om oturen är framme. Drabbas du av det oförutsedda, i form av arbetslöshet, sjukdom som kräver sjukhusvård eller ännu värre gör så att livet tar slut, skyddar försäkringen dina lånekostnader. Du tecknar försäkringen i samband med din låneansökan. Mer om Låneskydd.

icon
MER INFORMATION OM HALENS PRIVATLÅN

RÄNTOR OCH AVGIFTER

 

 • Nominell årsränta: f.n. 29,04%
 • Effektivränta: f.n. 33,23%
 • Uppläggningsavgift: 0 kr
 • Aviseringsavgift: 0 kr
 • Påminnelseavgift: f.n. 60 kr (vid försenad månadsbetalning)

 

Halens Privatlån är ett lån med s.k. annuitetsbetalning, vilket betyder att du betalar samma månadskostnad varje månad under återbetalningstiden.

 

Effektivränta beräknad på såväl 10 000 kr som 30 000 kr upplagt på 5 år är 33,23%. Ex. Om du lånar 10 000 kr och återbetalar på 5 år får du en månadskostnad på 319 kr per månad, vilket ger 19 140 kr totalt att betala. Räntan är avdragsgill i din självdeklaration.

 

Räntan är rörlig. Vid en ev. ränteändring bibehålls din månadskostnad men återbetalningstiden justeras. 

 

 

 

 

 

 

 

BETALNINGSFRI MÅNAD

 

Behöver du pengar till annat? Vi erbjuder möjligheten att hoppa över en månadsbetalning, en service vi kallar betalningsfri månad. Du kan utnyttja betalningsfri månad efter fyra korrekt gjorda inbetalningar, maximalt två gånger per kalenderår. Du ser på din månadsfaktura när du har möjlighet att använda dig av en betalningsfri månad. 

 

När du utnyttjar en betalningsfri månad läggs räntan för perioden till kapitalskulden och återbetalningstiden för lånet förlängs.

 

 

 

 

 

LÅNEVILLKOR

 

 

Kreditgivare för Halens Privatlån är TF Bank AB, org.nr 556158-1041.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÅNESKYDD

 

Ibland inträffar det oförutsedda i form av arbetslöshet,  sjukdom som kräver sjukhusvård eller ännu värre gör så  att livet tar slut. Tyvärr saknar många ett skydd när sådant  händer. Därför erbjuder vi Låneskydd som en extra trygghet för  våra kunder.  Försäkringsskyddet och kvalificeringskraven är anpassade efter din ålder, olika regler gäller om du är under eller över 65år.

 

Kostnaden för Låneskydd är 0,45 % per månad av aktuell låneskuld, dock lägst 25 kr. Ex. Om din låneskuld är 20 000 kr kostar Låneskydd endast 90 kr /månad. Kostnaden betalas på samma faktura som för ditt Halens Privatlån.

 

Låneskydd tecknar du i samband med att du ansöker om Halens Privatlån. Är du redan kund och vill teckna Låneskydd till ditt lån kan du teckna försäkringen i efterhand.

 

Mer om Låneskydd